Logo Huur een StuurHuur een Stuur
Mercedes EQS

Huur een Stuur

Personenvervoer op maat sinds 1991

Welkom bij Huur een Stuur, specialist in VIP-personenvervoer voor bedrijven, particulieren en hotels.

Wij vervoeren u en uw klanten in alle discretie en zonder stress naar eender welke bestemming; hotel, luchthaven, station, business center... Indien gewenst wordt er op u gewacht om u en uw gasten terug of verder te brengen.

Tijdens de rit kan u in alle rust verder werken of ontspannen en genieten van het begin van uw vakantie zonder stress om parkeerproblemen. Huur een Stuur biedt enkel privé transfers aan, u reist dus enkel met het door u voorziene gezelschap, wat ons toelaat u een veel stiptere en klantgerichte service te leveren.

Professionele Service

Chauffeur houdt de deur van een Mercedes S-klasse open.

Onze chauffeurs behoren tot de hoogst opgeleide, wij streven er naar om telkens de beste service te kunnen aanbieden. Als bankiers, topadvocaten en industriëlen ons hun meest confidentiële en delicate verplaatsingen laten uitvoeren dan weet u dat ook u uitmuntende service zal genieten.

Flexibel aanbod personenvervoer

Sedans, mini- en midivans op een rij.

Naast het standaard VIP-personenvervoer biedt Huur een Stuur ook shuttlediensten aan voor allerlei events, is er een mogelijkheid tot het ter beschikking stellen van een chauffeur (met wagen) en verzorgen we uw vervoer naar de luchthaven wanneer u op reis vertrekt.

Uitgebreid luxe-wagenpark

Interieur Mercedes EQS.

Huur een Stuur is de grootste private aanbieder van personenvervoer op maat in België, met meer dan 155 voertuigen: sedans, mini- en midivans in eigen beheer. Binnen de groep werken een 130 tal professioneel opgeleide chauffeurs.

Altijd en overal beschikbaar

Kaart waarop Huur een Stuur wagens weer gegeven worden

Met ons hoofdkantoor in Vlaanderen bieden wij onze diensten aan over gans de Benelux en daarbuiten. Dankzij ons uniek systeem van verschillende vertrekpunten in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Amsterdam, Parijs, Monaco en Luxemburg kunnen onze klanten vlot bediend worden.